ACB

El Baxi Manresa perd en la pròrroga un partit que guanyava de 13 punts (92-86)

El MoraBanc Andorra ha anat gairebé sempre per darrera i ha forçat el temps suplementari a 52 segon del final

El Baxi Manresa ha perdut en la pròrroga (92-86) a la pista del MoraBanc Andorra un partit que ha arribat a guanyar de 13 punts i que ha dominat gairebé des de l’inici. Els andorrans han forçat el temps suplementari a 52 segons del final (78-78). Els manresans han iniciat bé la pròrroga 78-83 però s’han encallat en atac i un parcial de 14-3 de l’Andorra ha estat definitiu.

El Manresa s’ha situat per davant després d’un parcial de 0-6 i ha començat a agafar avantatge. Ha dominat el primer quart amb un 15-18, i en el segon ha continuat igual, amb una defensa agressiva i centrat en atac. Poc a poc els manresans s’ha anat distanciant en el marcador amb una bona actuació de Sima –8 punts en el primer temps–, i han arribat a tenir una màxima diferència de 10 (24-34) a tres minuts del descans, al que s’ha arribat amb un 29-36 pel visitants.

En l’inici del tercer quart l’Andorra ha fet un parcial de 9-2 i s’ha acostat a només tres punts però Ferrari i Eatherton han estat encertats en atac i han tornat a distanciar al seu equip fins a 13 punts, la màxima avantatge (45-58). Els andorrans han fet un parcial de 6-0 i s’ha arribat al final del tercer quart amb un 53-60. En els darrers deu minuts els andorrans han trobat l’encert en el triple, n’han anotat quatre de consecutius i s’han apropat a només un punt (74-75). Hannah, amb 22 punts, ha estat el revulsiu dels locals i seva ha estat la cistella que ha forçat la pròrroga.