ACB

El Baxi perd en la pròrroga

Bàsquet. El Manresa guanyava per 13 punts i l’Andorra va empatar quan quedaven 52 segons

MoraBanc Andorra 92 Baxi Manresa 86

MORABANC ANDORRA:Hannah (22), Palsson (9), Paulí (2), Sy i Parakhouski (12) –cinc inicial–; Olumuyiwa (8), García (9), Senglin (7), Llovet (9) i Jelínek (14).BAXI MANRESA:Pérez (7), Mason (9), Vaulet (6), Eatherton (18) i Sajus (4) –cinc inicial–; Ferrari (12), Martínez, Janning (11), Hinrichs (9), Sima (8) i Báez (2). 25/42 de 2. 7/30 triples (3 Janning, 2 Ferrari, 1 Mason, Pérez). 15/17 tirs lliures. 38 rebots (7 Eatherton), 21 assistències (5 Eatherton). 89 valoració (28 Eatherton).PARCIALS:15-18, 14-18 (29-36), 24-24 (53-60), 25-18 (78-78) i 14-8 (92-86).

El Baxi Manresa va perdre en la pròrroga (92-86) un partit que havia dominat per 13 punts i en el qual va anar a davant gairebé des de l’inici. El MoraBanc Andorra va forçar el temps suplementari quan faltaven només 52 segons per al final (78-78). Els manresans van iniciar bé la pròrroga (78-83), però després es van encallar en atac i van encaixar un parcial de 14-3 que va ser definitiu per a la victòria local.

El Manresa es va avançar en el minut 5 i es va començar a distanciar en el marcador. La bona actuació de Sima en la primera part –8 punts– va situar l’equip amb 10 punts de marge (24-34) quan quedaven 3 minuts per al descans, al qual es va arribar amb un 29-36 per als visitants. En l’inici del tercer quart els andorrans es van apropar en el marcador amb un parcial de 9-2 (35-38), però Ferrari i Eatherton (18 punts) van tornar a distanciar el seu equip fins a 13 punts, el màxim avantatge, amb un 45-58. En els darrers 10 minuts els andorrans van trobar l’encert en els triples, en van anotar quatre de consecutius i es van apropar fins a només un punt (74-75). Hannah va liderar el conjunt local –22 punts–, i va ser el revulsiu de l’Andorra. Va anotar la cistella que va forçar la pròrroga i va estar imparable en els darrers minuts.