ACB

Pressionar més el Madrid

Bàsquet. ACB. El Barça rep l’Estudiantes en un partit suspès fa un mes pels casos de Covid-19 en l’equip madrileny; hi arriba amb màxima confiança, amb 23 triomfs en 25 partits el 2021

El Barça recupera aquesta tarda (20.30 h, Movistar) el partit ajornat contra el Movistar Estudiantes de fa un mes i mig, quan els madrilenys van tenir diversos casos de coronavirus. Els de Jota Cuspinera, tot i estar encara a la zona baixa amenaçats pel descens, hi arriben amb la confiança i el coixí que els va donar la victòria a la pista del Casademont Saragossa (104-113) a la pròrroga amb un bon partit col·lectiu. Al davant, però, hi tindran un Barça que està en un moment de forma impressionant, amb 23 victòries en els 25 partits que ha jugat en aquest 2021, amb les úniques derrotes contra l’Efes i el Villeurbanne. Tornarà a ser baixa Higgins, que es va perdre el darrer partit per molèsties al peu esquerre. Els blaugrana volen retallar una victòria més al líder Madrid.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)