NBA

Porzingis lidera els Mavs en el 108-128 sobre els Wolves de Rubio

“Crec que he estat traspassat unes vint vegades quan en realitat només han estat dues o tres” diu el base sobre els rumors

El letó Kristaps Porzingis amb 29 punts i 9 rebots és el jugador clau en la derrota dels Wolves, la 33a del curs que els manté com el pitjor equip de la NBA, a casa contra els Dallas Mavericks, que amb només 15 punts de Luka Doncic acabaven amb set jugadors per sobre els 10 punts.

Rubio ha fet 3 punts (1/5 triples) i 7 assistències en 30 minuts i després del partit s’ha referit als rumors que el situen en un traspàs múltiple que podria acabar amb ell als Clippers. “Crec que he estat traspassat unes vint vegades quan en realitat només han estat dues o tres”. “És una cosa que passa, és el negoci en què estem i s’ha de ser professional, fer el que et toqui fins que et truquen. Si no et truquen segueixes i si et truquen ho acceptes” diu resignat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)