Eurolliga

Sonja Vasic es retirarà després dels Jocs Olímpics

L’Spar Girona serà l’últim club de l’alera sèrbia

“És una decisió que havia d’arribar en un moment o altre i és per donar prioritat a la meva vida personal” és l’argument principal de Sonja Vasic (1,89 m, 1989) per deixar el bàsquet professional un cop s’acabin els Jocs aquest estiu. L’alera nascuda a Belgrad diu que està molt satisfeta amb la carrera que ha fet i que els Jocs són una bona manera de tancar el cercle. “Fa tres temporades que el meu genoll no aguanta tot el que el meu cap voldria” és el tercer motiu que exposa Vasic, que compleix la seva segona temporada a l’Uni.

“Fa temps que hi penso i estic tranquil·la, sé que a molta gent li sorprendrà i que gent més propera patirà més que jo perquè plegui. Però és un moment que havia d’arribar i és ara” afirma l’alera, visiblement afectada avui fa una setmana per l’eliminació de l’Eurolliga a Salamanca, la competició que sempre ha prioritzat.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)