Eurolliga

El Barça s’ha d’arromangar contra l’enganxós Alba Berlín (80-67)

El Barça, el líder indiscutible de l’Eurolliga, s’ha hagut d’arromangar contra l’Alba Berlín (80-67) en un partit costerut en què gairebé mai s’ha sentit còmode i s’assegura el factor pista en els quarts de final, l’eliminatòria que haurà de superar per arribar a la desitjada final a quatre de Colònia. Cada cop que els blaugrana han agafat un cert marge, l’equip d’Aito García Reneses ha reaccionat i s’ha reenganxat al partit, donant una bona impressió després d’haver estat apallissat pels catalans en la primera volta (67-103).Els màxims anotadors del Barça han estat Mirotic (23 punts i 28 de valoració), Oriola (13 punts) i Davies, amb 12 punts en una sèrie de 5/6 en tirs de dos.

Amb cinc pèrdues i poc encert en atac, el millor que li ha passat al Barça en el primer quart es acabar-lo perdent de només un punt (22-23). Sikma i Siva han fet mal en el perímetre i l’Alba ha defensat amb intensitat posant mans a tot arreu per contrarestar la seva inferioritat física. El Barça ha tingut un dèficit màxim de cinc punts (4-9).

Kuric ha fet set punts seguits en l’arrencada del segon quart, amb dos triples i un addicional. L’equip de Saras s’ha reconegut una mica i ha marxat de 7 punts. Però la irrupció del pivot de Txad de 2m24 Koumadje ha revitalitzat els alemanys amb 4 punts, rebots i un tap sobre Mirotic. L’Alba ha empatat amb un triple de l’exblaugrana Eriksson (40-40). Encara bo que el Barça ha marxat als vestidors amb un marge de cinc punts (45-40) amb Mirotic de pal de paller amb 14 punts i Oriola fonamental.

Sense Koumadje sota el cèrcol rival, els fonaments de Brandon Davis i la seva superioritat física han impulsat el Barça en el tercer quart, tot i que l’Alba, jugant sempre amb rapidesa, ha seguit enganxat al partit (62-58) amb un 0-4 en els darrers segons.

Un triple de Hanga i dues cistelles de Mirotic en el joc interior evitant el tap de Koumadje, han establert la màxima diferència favorable al Barça (69-58), que, per fi, ha respirat una mica més tranquil. Temps d’Aito a 7:26 del final. Hanga ha fet el 71-58 arrodonint un parcial de 9-0. El tercer triple de Kuric a 2:37 del final (77-65) ha enllestit definitivament el compromís.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)