Lliga femenina

El Cadí la Seu s’acomiada amb una victòria el dia del retorn del públic (81-69)

Georgina Bahí anuncia després del partit que finalitza la seva etapa a l’equip després de vuit temporades

El Cadí La Seu ha guanyat clarament l’últim partit de la Lliga femenina i ha pogut oferir als seus aficionats, que han tornat val pavelló en aquesta última jornada, un bon joc i una victòria per 81-69 contra l’Al-Qázeres.

El conjunt extremeny ha iniciat el partit molt inspirat en atac, mentre que les urgellenques no han pogut superat la seva defensa i s’ha arribat a un 9-17 en el minut 8. La reacció del Cadí la Seu ha estat espectacular i ha fet un parcial de 18-0 per situar-se deu punt amunt amb un 27-17 en el primer minut del segon quart. A partir d’aquí el conjunt local s’ha mantingut per davant amb comoditat i en els últims minuts abans del descans s’ha tornat a escapar fins el 50-36, setze punts amunt a la mitja partit.

En l’inici de la segona meitat les locals han arribat a la màxima diferència de disset punts (55-38), i a partir d’aquí han baixat una mica el ritme i el tècnic ha donat minuts a totes les jugadores. Quan en els darrers deu minuts el marge s’ha situat per sota els deu punts (68-59) han tornat a imprimir un bon ritme de joc i han assegurat la victòria per 81-69.

Al final del partir Georgina Bahí va anunciar que finalitzava la seva etapa en el Cadí La Seu després de vuit temporades a l’equip.