ACB

El Barça evita una sorpresa majúscula (81-79)

Els madrilenys han perdut una pilota a 14 segons pel final i Davies ha sentenciat des del tir lliure

El Barça ha hagut de fer una remuntada increïble als últims instants i ha evitat la sorpresa de la jornada d’un Fuenlabrada que no havia guanyat mai en la història al Palau Blaugrana(81-79). El tècnic català Josep Maria Raventós, que debutava com a tècnic amb l’equip madrileny després de la destitució de Juárez, no oblidarà mai aquest dia.

El Barça, sense Mirotic, ni Higgins ni Pau Gasol que ha descansat, no ha trobat mai bones sensacions en el primer temps on ha acabat amb un 1/13 triples. Els madrilenys, amb Alexander (8 punts) i Trimble (8) com a referents, s’han posat per davant (31-35).

Un triple d’Eyenga ha donat la màxima al Fuenlabrada (40-47). Però ha reaccionat l’equip blaugrana amb intensitat defensiva. Un triple d’Abrines ha liderat un parcial de 12-0 culminat amb un altre triple de Bolmaro (52-47). Però els madrilenys s’han tornat a enganxar al matx i el partit ha anat fins al final amb màxima tensió i igualtat. Amb 79-79 en el marcador, després de dos tirs lliures de Smits en haver rebut una falta després d’agafar un rebot ofensiu, els madrilenys han disposat de 14,8 segons per la última possessió. Per la pilota del partit. Però Novah ha perdut la pilota i una falta sobre Davies a 4 segons pel final li ha donat dos tirs lliures al nord-americà. En l’última acció Novah ha llançat un triple que no ha entrat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)