Eurolliga

El Barça perd per una tècnica increïble a Mirotic

El blaugrana ha estat sancionat per trepitjar la línia de banda amb 94-94 quan el Maccabi anava a treure la pilota

El Barça ha perdut a Tel Aviv perquè a 12 segons pel final i 94-94 en el marcador Mirotic ha trepitjat la línia de banda quan els israelians anaven a treure la pilota. Una tècnica tonta que ha condicionat el matx perquè el Maccabi ha anotat (95-94) i després ha anotat els dos tirs de la falta que ha fet Higgins (97-94) per sentenciar.

Els blaugrana han topat als primers 16 minuts amb un Maccabi Tel Aviv espectacular que ha jugat en equip i movent molt bé la pilota. Els israelians han agafat 10 punts de renda(30-20) amb Casspi fent molt mal (7 punts), Colaiaro (9) i Ante Zizic (8). Però la reacció ha arribat amb el retorn a pista de Calathes, Mirotic i un Higgins (9 punts) en estat de gràcia després de la lesió que ha arrossegat els últims dies. Abans del descans els de Jasikevicius han neutralitzat el desavantatge (39-38).

Al tercer quart els israelians han continuat fent molt sobretot amb Zizic com a motor amb 20 punts -en tenia 8 de mitjana-. La diferència s’ha disparat fins els vuit punts (69-61) però llavors ha aparegut Mirotic per assumir el lideratge i empatar el matx (72-72). El Maccabi ha perdut confiança i Davies ha posat el Barça per primera vegada per davant (72-74). En un final d’infart el Maccabi ha anotat una cistella a 11 segons pel final amb falta personal però Jones ha errat el tir lliure addicional. En l’última acció Higgins ha anotat per portar el matx a la pròrroga (80-80). En el temps afegit s’ha mantingut fins al tram final. Amb 94-94 i 12 segons pel final ha arribat la jugada estúpida que ha ensorrat el Barça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)