Lliga femenina

Laia Flores obre el ball

La base de Mataró (1,70 m, 1996) ocupa la posició preferent per ser el relleu de Laia Palau a l’Spar Girona

Laia Flores (1,70 m, 1996), una de les sensacions de la Lliga Femenina, s’acomiadava dissabte del Promete amb 20 punts i 21 de valoració en 37:22 i, unes hores després, ja apareix en la posició preferent per ser la base de l’Spar Girona que rellevi Laia Palau. La capitana de l’Uni no prendrà la decisió de si segueix jugant una temporada –i si ho fa a Girona– fins que es facin els Jocs, una cita que arribarà després d’un altre campionat internacional, l’Europeu a València.

L’Uni encara està fent mans i mànigues per mirar de fer un equip amb cara i ulls per a la temporada que ve, amb la plaça per a l’Eurolliga assegurada després de guanyar la copa i el dèficit amb què tancarà aquest exercici encara per cobrir. El club ja va voler fitxar Aina Ayuso (1999) l’estiu passat, quan Núria Martínez es retirava, però la base de Sant Just Desvern tenia contracte a Saragossa i, el projecte del Casademont, era prou llaminer malgrat l’equip hagi acabat el curs tretzè, amb 9-21 de balanç –cinc derrotes seguides– i just per sota del Promete (11-19).

Laia Flores ha jugat dues temporades a la lliga , primer amb l’Stadium i aquest any amb el Promete. El curs passat va estar a la lliga italiana, a Palerm, i abans quatre temporades a la NCAA (Universidad de South Florida, amb 7 assistències de mitjana el darrer any). Aquesta temporada no s’ha perdut cap partit de lliga i en més de 33 minuts de mitjana ha acreditat 13 punts, 4 rebots, 2,4 assistències i 14,4 de valoració.

L’Spar Girona té Júlia Soler i Julia Reisingerová amb contracte per a l’exercici 2021/22. Quan acabin els play-off parlarà amb Alfred Julbe i Laura Antoja. Fins que no es tanqui aquesta temporada l’Uni no farà oficial cap incorporació, però l’arribada de Flores suposaria una aposta sobre segur en una posició, la de base, que el club sempre ha confiat a grans jugadores del país. De fet, la trajectòria gironina al primer nivell es sintetitza en Laura Antoja, Noe Jordana i Núria Martínez i Laia Palau.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)