Lliga femenina

L’Spar Girona enllesteix els quarts de final (45-79) a La Laguna

El 0-9 inicial marca el camí de l’Uni, amb Elonu (22 punts i 32 de valoració) i Ferrari (5/6 triples) com a destacades

L’Spar Girona ha encarrilat la classificació per a la semifinal de la Lliga Femenina amb un triomf contundent que converteix en un entrenament amb públic el partit de tornada de dissabte a Fontajau (19 h). Elonu, amb 22 punts i 32 de valoració sortint en el cinc inicial per la baixa d’Araújo és la millor jugadora d’un partit que l’Uni ha enllestit des de l’inici.

U contra u

Reisingerová quan havien passat 9 segons i a 6:27 per acabar el primer quart feia el 0-2 i el 0-9 (temps mort local) en accions d’u contra u al pal baix. D’allà mateix Vasic feia el 0-4 i Elonu, també en acció individual, el 0-7 amb l’addicional a la falta d’Herrera. Elonu (9 punts i 16 de valoració al primer quart) enllaçava sis punts en transició (6-17) i Ferrari, també amb un mal balanç local, feia el primer triple del partit (6-20) i Vasic el segon (7-23) jugant de quatre i en la continuació del bloqueig oberta al cantó fluix. amb què es tancava el marcador al primer quart (4-27 en valoració).

Vintena

Ferrari de tres en transició, des del mateix lloc on havia fet el primer, establia una primera màxima de vint (11-31) i, Eldebrink al darrer sospir del segon quart, feia el 18-41 després de pilota recuperada per Elonu, defensant per davant perquè feia parella al joc interior amb Vasic els darrers tres minuts.

Elonu ha enllaçat els 7 primers punts de l’Spar Girona al tercer quart (21-48) i, Ferrari, el triple (23-51) i la pèrdua que acabava amb l’antiesportiva d’Eldebrink a 5:06.

Lletges

Nauwelaers després del primer triple local (30-51 Bettencourt 1/13) tancava el parcial de 9-0 després del qual els àrbitres assenyalaven la segona tècnica a Claudio García, que havia de deixar la banqueta local. Gray de 4,6 m i en l’acció posterior amb una antiesportiva amb addicional després de recuperar la pilota (32-57) feia tornar els 25 de marge de seguida.

Les pivots locals han fet un 7-0 a l’inici del darrer quart (39-57) i Palau en suspensió i Elonu i Labuckiene corrent tornaven a deixar la diferència per sobre els vint. Una acció antiesportiva de Fassoula sobre Reixingerová, molt lletja, a 5:34, acabava amb Elonu fent el 41-69 en el servei posterior i el 41-71 en el següent atac per establir una primera màxima de 30.

Màximes

Ferrari de la cantonada amb la grega puntejant-la l’enfilava (42-74) i Júlia Soler en la primera pilota que tocava encara més: 42-76. Ferrari al límit del temps tancava el marcador amb el seu cinquè triple en sis intents (45-79).