Eurolliga

El Madrid es juga el futur sense Laso

Eurolliga. Els blancs poden quedar per primer cop fora dels quarts des del 2012 si perden contra l’Olympiacòs o a Istanbul

El Madrid podria quedar fora dels quarts de l’Eurolliga. No és un desig, és una possibilitat real. Els madrilenys, que demà reben l’Olympiacòs amb l’única opció de guanyar per continuar vius, estan ja sense marge d’error. A més, la setmana vinent visiten la pista d’un Fenerbahçe a l’alça. A més, demà a la banqueta el tècnic que dirigirà el matx és Chus Mateo, l’entrenador ajudant d’un Laso expulsat pel seu xou contra l’Efes, on estava rebent una humiliació de joc. A més, també hi ha el dubte de si podrà disposar de la seva estrella Tavares, que es va lesionar. Els blancs no han quedat fora d’uns quarts des del 2012, el primer de Laso a la banqueta.

Si els blancs guanyen contra l’Olympiacòs demà i contra el Fenerbahçe dijous que ve a Istanbul entraran als quarts. Havent-hi triple empat amb el Zenit i el Baskonia o el València, els blancs també passarien perquè aquests dos últims juguen entre ells en l’última jornada. Amb el Zenit –que té un partit ajornat contra el Panathinaikòs que curiosament es jugarà un cop acabi la lliga regular– els blancs tenen el basket-average guanyat. El Madrid va guanyar l’Olympiacòs (82-86) i el Fenerbahçe de 20 punts (94-74) en la primera volta. Una de les curiositats d’aquesta temporada és que el Madrid no ha estat capaç de guanyar contra cap dels equips ACB a l’Eurolliga. Té un 0-6 contra el Barça, el Baskonia i el València.

El València punxa molt

Els valencians van caure a la Fonteta contra l’Olympiacòs (79-88) però van arribar a perdre de 30. Els de Ponsarnau ja no depenen d’ells mateixos per ser a quarts.

Semifinals de l’Eurocopa

El Mònaco va vèncer al tercer partit el Buducnost (90-87), mentre que l’Unics Kazan va eliminar el Lokomotiv Kuban (82-78). Les semifinals seran Unics-Virtus de Bolonya i Gran Canària-Mònaco.

CÀSTIG AL TÈCNIC BLANC PER “FALTA DE RESPECTE”

El tècnic madrileny va ser expulsat dimarts contra l’Efes perquè l’Eurolliga va considerar ahir que havia faltat al respecte als àrbitres en una protesta insistent que li va costar dues tècniques. Ja li va passar a Ergin Ataman, tècnic de l’Efes, anteriorment. El Madrid pot apel·lar contra la decisió de l’Eurolliga.

El Barça juga demà a Istanbul

El Barça visita demà la pista del Fenerbahçe (19.45 h, DAZN) en el penúltim partit de la fase regular. Els blaugrana volen recuperar sensacions després de la derrota a la pista del Maccabi de Tel-Aviv no tant per la derrota com pel que afirma Jasikevicius: “Ja vam guanyar el Fuenlabrada quasi de miracle i això són senyals, cal fer-ho millor i espero que la derrota ens ajudi a entendre que si no estem al cent per cent no podem guanyar a ningú.” Hanga també es va afegir a l’autocrítica: “Fa tres partits que no tenim el ritme necessari.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)