NBA

Triomf dels Wolves després de remuntar 18 punts als Knicks (102-101)

Els Lakers han perdut contra els Milwaukee Bucks 97-112

Els Minnesota Timberwolves han guanyat els New York Knicks per 102-101, després de remuntar 18 punts amb el triple de Malik Beasley i el rookie Anthony Edwards de màxim anotador, amb 24 punts. Julius Randle n’ha fet 27 pels Knicks. Ricky Rubio ha acabat amb 9 punts, 4 rebots i 7 assistències en el retorn al Target Center de Minnesota de l’equip que té pitjor balanç de la lliga, amb 36 derrotes.

Els Lakers han perdut contra els Milwaukee Bucks 97-112, en el debut d’André Drummond, que sortia de titular en el lloc de pivot i eslesionava al tercer quart. Marc gasol, el seu reserva, ha fet 4 punts en 14 minuts i també acabava retirant-se abans d’hora per una trepitjada al peu dret.

L’eslovè Luka Doncic, amb 36 punts i un 73% en tirs de camp, ha tancat la nit amb més encert des que a arribar a la NBA en el triomf dels Mavericks sobre els Celtics (108-113).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)