Eurolliga

El Barça s’assegura acabar líder (74-82)

Els blaugrana han superat el Fenerbahçe gràcies a uns minuts defensivament brillants al segon temps

El Barça ha assegurat el primer lloc de la lliga regular després de vèncer al Fenerbahçe a Istanbul (73-82). El darrer partit divendres vinent contra el Bayern al Palau Blaugrana ja és intranscendent però que pot servir per veure el debut de Pau Gasol.

El Barça ha començat rebent punts i amb mancances defensives. Però amb 20-13 s’ha produït una de les claus del matx amb la lesió -una rebrincada al turmell- de Vesely. La resposta ha estat immediata amb un Kuric imparable amb 4/4 triples i un parcial de 0-13 (20-26) A partir de llavors els de Jasikevicius han dominat amb autoritat i amb un encert en el triple impressionant (9/14). Al descans els blaugrana anaven per davant (47-42) amb De Colo controlat (7 punts).

Al tercer quart el Barça ha fet una mala posada en escena (56-51) tot i la mala arrencada ha reaccionat sobretot gràcies a la bona defensa. Amb un cinc a pista amb Westermann en estat de gràcia amb tres triples, Hanga, Claver, Abrines i Smits. Al final del tercer període (58-62). A l’inici del darrer quart els blaugrana, amb una intensitat defensiva espectacular, ha ofegat el seu rival i de mica en mica ha anat eixamplant la diferència per agafar la màxima renda del partit (63-73).