NBA

Triomf dels Lakers amb Marc Gasol en el cinc inicial (94-115)

Ricky Rubio no juga amb els Wolves per lesió

Els Lakers han superat els Sacramento Kngs (94-115) amb Marc Gasol en el cinc inicial, tres partits després del seu retorn a l’equip –havia estat baixa en 9 per Covid-19– i l’arribada d’ Andre Drummond per reforçar la posició de pivot. Gasol ha acabat el segon partit del curs que més ha jugat (28 minuts) amb 5 punts, 9 rebots i 6 assistències. És tot just el primer d’una gira de set com a visitant per als Lakers.

“Així és la vida. Les coses canvien i t’has d’adaptar el més aviat possible. Quan vaig fitxar per a l’equip era per ajudar, sobretot a les dues estrelles, a aconseguir l’objectiu de guanyar l’anell. I això no ha canviat” diu Marc Gasol després del partit, en què reitera el seu compromís amb la franquícia.

“La gent ha d’entendre com de bon jugador és Marc gasol i la seva importància. Ens ajudarà a guanyar el títol aquest any. És una peça vital per a nosaltres. I tindrà un gran paper en la nostra cursa cap el campionat” apunta el tècnic Frank Vogel.

Ricky Rubio s’ha perdut el Memphis Grizzlies - Minnesota Timberwolves (120-108) per lesió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)