Lliga femenina

Yurena Díaz també tanca la seva etapa al Cadí La Seu

La base canària s’afegeix a la baixa de Geo Bahí

Yurena Díaz (1,78 m, 1993) posa fi a la seva etapa al Cadí La Seu després de quatre temporades i 101 partits. La base canària s’afegeix a la baixa de Geo Bahí i, el Sedis, perd d’aquesta manera les dues jugadores al voltant de les quals i amb Andrea Vilaró –ara lesionada, compleix el seu segon curs a l’Avenida– el club va signar el millor curs de la seva història la temporada 2018/19, quan el Cadí va arribar a les semifinals del play-off i de la copa en l’edició del seu debut al torneig.

Yure va patir una lesió al genoll esquerre el 30 de novembre del 2019, trencament del lligament encreuat anterior com en el curs 2016/17 després del qual va fitxar pel club de La Seu i que la va tenir en blanc.

En els 21 partits de lliga que ha jugat aquest curs Díaz ha fet 6,7 punts (35 % triples) i 5 de valoració en 19:14 de mitjana. En els tres partits de l’Eurocopa, 8,3 (35,7 %) i 7,3.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)