ACB

El Barça en té prou amb un tercer quart perfecte (77-93)

Els blaugrana havien anotat 32 punts als primers 20 minuts i n’ha anotat 35 en el tercer període

El Barça continua intractable en aquest 2021 i ha guanyat amb molta solvència a la pista del Burgos, una de les grans sensacions de l’ACB (77-93).

El primer quart ha estat molt igualat amb el Burgos agafant un primer avantatge (13-7) que ha neutralitzat l’equip blaugrana 15-13. Al segon quart els de Joan Peñarroya han gaudit dels seus millors minuts i han agafat un màxim avantatge d’11 punts (28-17) després d’una cistella de Kravic. Però els blaugrana han augmentat la intensitat defensiva, han forçat pèrdues rivals i han empatat al descans (32-32). La clau del partit però ha estat en un tercer període senzillament impecable. Els de Jasikevicius, que havien fet 32 punts als primers 20 minuts n’han anotat 35 al tercer període. Els percentatges d’encert han estat escandalosos: 11/11 lliures, 6/7 tirs de dos i 4/6 triples amb Kuric inspirat en aquest quart amb 14 punts sense error (52-67). Al darrer període ja ha estat de tràmit amb un Barça que ha tingut el partit sempre controlat. L’única anècdota és que al tram final Jasikevicius ha estat expulsat en veure dues tècniques per protestar.