Lliga femenina

El Gernika sua de valent per superar l’Estudiantes (74-64)

Les morades jugaran la semifinal amb l’Avenida

El Gernika és el tercer equip que accedeix a la semifinal de la Lliga Femenina, després de l’Avenida i l’Spar Girona, tot i patir per capgirar el 47-42 a Madrid contra l’Estudiantes, que tornava a la categoria i que ja va disputar la copa (73-55 amb l’Uni als quarts).

L’eliminatòria entre el València i l’Ensino, de la qual n’ha de sortir el rival de l’Uni, no s’ha disputat avui per un positiu detectat en el conjunt gallec, que en les darreres proves realitzades ja no hi surt. Les taronges tenen 11 punts d’avantatge i aquesta setmana juguen la final a quatre de l’Eurocopa a Hongria.

El Gernika ha manat per primer cop en l’eliminatòria tot just per primer cop amb el 30-24 i, al final del tercer quart, disposava de la màxima amb el tir de Nogaye Lo (53-44) trepitjant el triple.

Rosó Buch (14 punts) de tres (2/3) amb el 63-59 a dos minuts i mig i el 68-61 a un minut pel final permetia les morades encarar els darrers instants amb avantatge (68-62) i lligar la classificació des de la línia de 4,6 m. Nàdia Colhado amb 18 punts ha estat la màxima anotadora del partit.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)