Lliga femenina 2

4 catalans i 2 bitllets en joc per a l’elit

Bàsquet. El Barça CBS i el Ferrol –invictes– i l’amfitrió, el Leganés, favorits a l’ascens a la Lliga Femenina; el Lima Horta, el Femení Sant Adrià i el Boet Mataró, amb potencial per donar la sorpresa

Avui arrenca a Leganés la fase final de la Lliga Femenina 2 amb dues places d’ascens a l’elit del bàsquet espanyol en joc. El Barça CBS, que s’estrena avui (20 h) contra el Celta, hi arriba com a gran favorit després de trencar estadístiques en la lliga regular en no haver perdut ni un sol partit (26-0). El sistema de competició és d’una lligueta de cada grup i només el primer classificat disputarà les semifinals. Dels quatre semifinalistes, els dos que guanyin assoliran el bitllet per a la Lliga Femenina 2. Les blaugrana d’Isaac Fernández, en cas de passar, es trobarien molt probablement l’amfitrió, el Leganés, que ha signat un balanç de 25-1 en el seu grup. Un altre dels favorits és el Baxi Ferrol, que arriba a la cita, igual que el Barça, invicte. Catalunya, però, tornarà a ser el rival a batre perquè hi haurà quatre representants del bàsquet català. El Lima Horta, que no jugarà fins demà contra l’Extremadura (17.30 h), intentarà tombar el Leganés en la lligueta, mentre que el Boet Maresme –serà el més matiner avui (11 h) contra el Ferrol– vol plantar-se a semifinals, i l’Snatt’s Femení Sant Adrià –demà contra el Canoe (13.30 h), que ha mostrat el seu potencial– vol tornar a l’elit, d’on va baixar fa dos cursos.

GRUP 1
Barça CBS Alcobendas (Madrid) Celta de Vigo (Pontevedra)
GRUP 2
Baxi Ferrol Narón (Corunya) Jairis Alcantarilla (Múrcia) Advisoria Boet Maresme
GRUP 3
Leganés (Madrid) Lima Horta Miralvalle Plasència (Càceres)
GRUP 4
Ardoi (Navarra) Snatt’s Femení Sant Adrià Real Canoe (Madrid)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)