Lliga femenina

L’Uni podria jugar la semifinal de la lliga sense públic

La FEB imposa l’horari de les 21 h i no hi ha excepcions pel toc de queda (22 h) a Catalunya per esdeveniments esportius

L’horari únic imposat per la FEB i Teledeporte en les semifinals de la Lliga Femenina (21.00 h) genera un nou problema per l’Uni i la seva afició ja que assistir al partit voldrà dir trencar el toc de queda, que comença a les 22h i que es manté vigent ara mateix a Catalunya. Si el rival a les semifinals és el València el partit es jugarà el dimecres 21 d’abril i si l’equip que es classifica és l’Ensino el duel tindrà lloc el 24 d’abril. Malgrat les últimes restriccions, el club continua tenint permís per encabir mil dels seus abonats a les grades de Fontajau.

Des del departament de Salut i també des de la UFEC s’admet que no hi ha excepcions que permetin a l’afició assistir al partit a no ser que hi hagi un canvi horari. De fet hi ha un precedent de fa poques setmanes. El Joventut tenia la intenció de jugar el partit de l’Eurocopa contra la Virtus (26 de març) amb públic però el primer que va haver de fer va ser canviar l’horari de les 21.00 h a les 19.00 h per no trobar-se en una situació paradoxal, que els aficionats haguessin de deixar el pavelló a la mitja part. El partit finalment es va jugar sense l’afició però l’horari ja va quedar canviat.

Com que encara hi ha dues setmanes de marge el club estudiarà la situació d’aquí uns dies ja que el Procicat encara pot introduir noves modificacions, sobretot dijous vinent, depenent de l’evolució de la pandèmia. En tot cas, recorda que l’horari està en mans de la FEB.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)