Lliga femenina

Més obstacles per als abonats de l’Spar Girona

Bàsquet. L’horari únic de les semifinals imposat per la FEB (21 h) topa amb el toc de queda i no hi ha excepcions per a esdeveniments esportius

L’horari únic imposat per la federació espanyola (FEB) i Teledeporte en les semifinals de la Lliga Femenina (21.00 h) genera un nou problema per a l’Uni i la seva afició perquè assistir al partit voldrà dir trencar el toc de queda, que comença a les 22 h i que es manté vigent ara mateix a Catalunya. Si el rival a les semifinals és el València, el partit es jugarà el dimecres 21 d’abril, i si l’equip que es classifica és l’Ensino –hi ha la tornada pendent– el duel tindrà lloc el 24 d’abril. Malgrat les darreres restriccions, el club continua tenint permís per encabir mil dels seus abonats a les graderies de Fontajau. Amb tot, tant l’últim partit de la fase regular contra l’Avenida com la tornada dels quarts de final contra la Laguna es van jugar en horari de tarda (19.00 h).

Fonts de la conselleria de Salut i també la UFEC han confirmat que no hi ha ni estan previstes excepcions que permetin a l’afició d’assistir al partit i trencar el toc de queda. De fet hi ha un precedent de fa poques setmanes. El Joventut tenia la intenció de jugar el partit de l’Eurocopa contra la Virtus (26 de març) amb públic, però després de consultar-ho amb el Procicat el primer que va haver de fer va ser canviar l’horari de les 21.00 h a les 19.00 h per no trobar-se en una situació paradoxal, que els aficionats haguessin de deixar el pavelló a la mitja part. El partit finalment es va jugar sense l’afició, però l’horari ja va quedar canviat.

Com que encara hi ha dues setmanes de marge, l’Uni estudiarà la situació d’aquí a alguns dies perquè el Procicat encara pot introduir noves modificacions, sobretot dijous vinent, depenent de l’evolució de la pandèmia. A més, el repartiment d’entrades es fa la mateixa setmana del partit. En tot cas, recorda que un hipotètic canvi d’horaris sempre estarà en mans de la FEB.

La final de la lliga, que manté el sistema de play-off al millor de tres partits i no d’anada i tornada, també té les dates ja programades: 29 d’abril, 2 de maig i 6 de maig. Tots sempre a les 21.00 h. El València juga aquest cap de setmana la final a quatre de l’Eurocopa i l’Avenida disputarà la de l’Eurolliga a Istambul entre el 16 i el 18 d’abril, just abans de la seva semifinal.

LA DATA

21
d’abril.
Dia de l’anada de la semifinal, que es jugarà a Fontajau si el València es confirma com el rival.
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)