Lliga femenina

L’Spar Girona descarta fitxar un relleu d’Araújo

Bàsquet. L’Uni no es pot permetre incorporar una jugadora que cobreixi la baixa de llarga durada de l’alera pivot gallega per al ‘play-off’ pel títol de lliga

María Araújo presenta una lesió greu al genoll dret amb afectació del lligament encreuat anterior i el menisc intern. És el diagnòstic dels serveis mèdics de l’Uni sobre la lesió que es va fer l’alera pivot (1,87 m, 1997) en l’entrenament previ al desplaçament a La Laguna, en l’anada dels quarts de final de la lliga. En la tornada, avui fa una setmana i qüestionat en roda de premsa, Alfred Julbe reconeixia que el club estudiava les possibilitats d’incorporar un relleu per a la seva quatre titular, la qual cosa ha estat descartada.

La situació econòmica del club, després de valorar les opcions de mercat, molt reduïdes, fa que sigui impossible. L’Spar Girona havia de rebre el vistiplau de la FEB, que amb el diagnòstic és evident que serà positiu. I, amb aquests paràmetres, trobar una jugadora que vingués a un preu simbòlic per a la semifinal i la hipotètica final. L’Spar Girona, com a molt, donarà d’alta una jugadora del GEiEG-Uni de la Lliga Femenina 2, que demà tanca la fase regular amb un duel ajornat –i intranscendent amb la fase d’ascens a Leganés amb 12 equips en joc– a Palma.

L’Uni ja no va poder substituir Helena Oma quan l’alera, ara a l’Ensino, va marxar al gener. Clàudia del Moral va ser l’escollida per completar la quota de jugadores de formació, quatre. La base de Vidreres ha jugat en set partits des del febrer.

“No té cap sentit”

L’Uni no entén que la FEB, amb les retransmissions de Teledeporte com a argument, hagi fixat les semifinals i la final pel títol de lliga a les 21 h. El toc de queda nocturn, que entra en vigor a les 22 h, fa que no hi pugui haver públic a Fontajau. “No té cap sentit jugar sense públic; fa molts mesos que juguem sense l’afició i ara que es pot...”, diu Pere Puig sobre com ha rebut la notícia el club, que entén la voluntat de donar visibilitat als patrocinadors, però que no ho veu incompatible amb la presència de públic. La FEB té l’última paraula i el club ja li ha demanat que s’avanci l’hora.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)