Lliga femenina 2

El Barça CBS jugarà la semifinal d’ascens a la Lliga femenina

Ha quedat primer de grup després de guanyar l’Alcobendas (73-48) i demà s’enfrontarà al Leganés

El Barça CBS s’ha classificat per disputar demà la semifinal d’ascens a la Lliga femenina després de guanyar per 73-48 l’Alcobendas en l’últim partit del seu grup. Els dos equips havien guanyat els seus partits anteriors i el que guanyés aconseguia la classificació. El conjunt blaugrana s’enfrontarà en la semifinal al Leganés, l’amfitrió (18 h) i el guanyador aconseguirà l’ascens a la màxima categoria. L’altre semifinal d’ascens la disputaran el Ferrol gallec i l’Ardoi navarrès (16 h).

Els altres dos equips catalans que avui tenien possibilitats d’accedir a les semifinals han perdut els seus partits i han quedat eliminats. El Lima Horta ha sigut derrotat pel Leganés, un dels grans favorits, per 81-47. Les seves possibilitats eren poques ja que havia de guanyar de 19 punts per poder passar després d’un triple empat.

L’Snatt’s Femení Sant Adrià també ha quedat eliminat al perdre per 91-59 contra l’Ardoi navarrès. Una victòria l’hagués classificat. Els tres equips del grup han quedat empatats a un triomf i ha passat a la semifinal l’Ardoi per la diferència de punts.

El quart equip català que ha disputat aquesta fase d’ascens, l’Advisoria Boet Maresme, va quedar eliminat en la segona jornada al perdre els seus dos partits.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)