Lliga femenina 2

El Barça CBS es queda sense ascens a la Lliga Femenina (69-78)

L’amfitrió Leganés ha estat superior i les blaugrana han arribat a perdre de 17 punts (54-71)

El Barça CBS no jugarà el curs vinent a la Lliga Femenina després de perdre contra el Leganés a les semifinals que donaven el bitllet per jugar a l’elit (69-78). Les d’Isaac Fernández han topat amb un equip madrileny que ha dominat la primera part fins de 12 punts de diferència (19-31) amb Jespersen com a gran referent. Tot i que les blaugrana han igualat el matx després d’un 8-2 (37-33) al descans ha marxat amb desavantatge (36-43).

Les blaugrana han sortit amb major agressivitat en el tercer període però el Leganés en tot moment s’ha mostrat molt sòlid amb Tate com a gran referent. Defensivament les d’Isaac Fernández no han pogut frenar el potencial madrileny que a 8:49 pel final han deixat el partit vist per sentència (54-71). Els últims minuts ha estat un voler i no poder tot i situar-se a set punts a un minut pel final (69-76).

D’altra banda, l’altre equip que ha pujat a la màxima competició del bàsquet espanyol és el Baxi Ferrol que s’ha imposat a l’Ardoi (81-72) amb 18 punts, 6 rebots i 3 assistències de la nord-americana Brooke Salas, amb experiència ja a la Lliga Femenina jugant al Bembibre i al Zamarat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)