ACB

El Baxi no perd la fe

Bàsquet. L’equip suma una victòria convincent al Nou Congost que el manté en la lluita per acabar entre els vuit escollits

Baxi 92 Casademont 82

BAXI:Dani Garcia (3), Hinrichs (8), Martínez (10), Vaulet (7), Sima (10) –cinc inicial–, Ferrari (17), Jou (2), Mason (19), Báez, Sajus, Eatheron (16). 30/48 de 2. 4/24 triples (2 Rafa Martínez, 1 Ferrari, 1 Mason). 20/25 tirs lliures. 45 rebots (11 Eatherton). 16 assistències (10 Ferrari). 104 valoració (23 Eatherton).CASADEMONT:Harris (10), Benzing (14), San Miguel (6), Wiley (2), Ennis (22) –cinc inicial–, Sulaimon (9), Barreiro (10), Brussino (7) i Hilnasson (2). 20/39 de 2. 7/31 triples (4 Benzing, 1 Ennis, 1 Sulaimon, 1 San Miguel). 36 rebots (6 Hinlasson). 8 assistències (4 San Miguel). 65 valoració (26 Ennis).PARCIALS:15-21, 21-9; 28-28 i 28-24.

El Baxi va superar amb autoritat el Casademont amb una allau de joc ofensiu en la segona part (56 punts) i continua en la lluita per jugar el play-off. El triomf el situa amb les mateixes victòries (14) que el vuitè, l’Unicaja. L’equip, sense Matt Janning, va anar clarament de menys a més en un partit en què el domini del rebot va compensar un mal dia en el tir exterior (4 de 24 triples). Els jugadors que van sortir de la banqueta, sobretot Eatherton, Ferrari i Mason, van dinamitar el partit ja en el segon quart, quan els visitants van començar a tenir greus problemes en atac. En el tercer quart la diferència es va disparar (60-47), però un parcial de 0-10 va obrir el partit just abans dels darrers deu minuts. Els de Pedro Martínez, però, no van perdre el cap. Eathterton (26 punts i 11 rebots) i Ferrari (17 punts i 10 assistències) van ser clau.