Eurolliga

L’Avenida guanya el Sopron (72-61) en la semifinal de l’Eurolliga

Les castellanes jugaran el partit pel títol contra el Iekaterinburg aquest diumenge (18 h Teledeporte)

L’Avenida jugarà aquest diumenge (18 h Teledeporte) la final de l’Eurolliga contra el Iekaterinburg, després de superar el Sopron en la segona semifinal, desequilibrada a mig tercer quart amb una tècnica a Jelena Brooks. Serà la tercera final europea del club de Salamanca, que va guanyar el títol fa deu any amb Lucas Mondelo a la banqueta i Marta Xargay al parquet.

El primer triple de l’Avenida, a 3:15 per acabar el tercer quart i en el novè intent, donava la màxima al conjunt castellà: 48-39 Katie Lou Samuelson. El segon, ja a l’últim quart, el feia Maite Cazorla per començar a encarrilar l’accés a la final (55-42). Tiffany Hayes amb 25 punts i 24 de valoració ha estat la més destacada del partit.

El Iekaterinburg ha superat el Fenerbahçe en la primera semifinal per 84-88, amb 27 punts d’Allie Quigley i malgrat els 26 de la MVP de la competició, Alina Iagupova, autora del 84-86 a 13 segons amb un triple frontal de vuit metres a tauler.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)