NBA

Ricky Rubio, segon màxim anotador dels TWolves en el 119-111 sobre els Hawks

Els Minnesota Timberwolves han superat els Atlanta Hawks per 119-111 amb 17 punts, 3 rebots i 4 assistències de Ricky Rubio, segon màxim anotador del seu equip darrere Karl-Anthony Towns que després de dos partits sense jugar –pallisses encaixades contra els Brooklyn Nets i els Milwaukee Bucks– acabava amb 24, 5 i 5. Pels Hawks el més inspirat és Jimmy Butler (30, 10 i 8 ) seguit de Trevor Ariza (21, 7 i 3).

El gra de sorra

“Hi ha molta tensió en la societat, molt cansament i crec que manca lideratge, resposta i, al final, justícia” diu Rubio qüestionat per com afecten les morts de George Floyd l’any passat i la recent de Daunte Wright a mans de la policia. “Amb l’equip i amb la NBA en general mirem de buscar solucions per aportar el nostre gra de sorra perquè això no passi” reflexiona.

En la resta de partits Julius Randle ha acabat amb 44 punts i 10 rebots en el 117-19 dels New York Knicks sobre els Dallas Mavericks amb 22 punts i 19 assistències de Luka de Doncic –iguala el seu millor registre e passades– i 23 i 12 rebots de Kristaps Porzingis.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)