Lliga femenina

Miguel Ángel Ortega entrenarà l’Ensino el curs que ve

El Duran Maquinaria Ensino confia la seva banqueta a Miguel Ángel Ortega (L’Hospitalet de Llobregat, 1962) per seguir progressant en la jerarquia del bàsquet femení estatal, després que aquest curs l’equip de Lugo hagi disputat els quarts de final de la copa i de la lliga femenina.

El tècnic torna d’aquesta manera a la competició, després de tancar la seva segona etapa a l’Avenida l’any passat amb el seu segon títol de copa en dos anys. En la primera, que començava després de ser destituït a l’Uni el 2016–hi havia guanyat la Supercopa, provinent del Cadí (primera semifinal del Sedis)–, hi va guanyar tres lligues que completaria amb copes i supercopes, establint l’ hegemonia en les competicions FEB des de la copa del 2016 (Conquero) fins la lliga del 2019 del club gironí.

L’Avenida va voler millorar els seus resultats a Europa i, amb Roberto Íñiguez escollit millor tècnic de l’Eurolliga, ha estat subcampió d’Europa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)