Eurolliga

Bany turc al Madrid (90-63)

Bàsquet. Eurolliga. L’Efes infligeix un correctiu majúscul als de Pablo Laso sense la millor versió de Larkin (5/14) i amb Beaubois (19) i Sanli (16) com a estrelles; els blancs: 11/29 de dos

El Madrid va rebre un autèntic bany turc (90-63) en el primer assalt dels quarts a la pista de l’Efes. L’equip d’Ataman no va necessitar una actuació majestuosa de Larkin (4/15 tirs tot i fer 14 punts). Les estrelles van ser Beaubois (19 punts) i Sanli (16), amb un equip turc fent un bàsquet sublim. El Madrid no va trobar cap referent, va estar desencertat i anava amb una marxa menys que el seu rival, amb una pobra sèrie d’11/29 tirs de dos. Thompkins, amb 13 punts, va ser el més destacat. La igualtat es va mantenir fins al descans (44-40) però al tercer quart va ser un festival local (62-47).

El Milà, en l’últim segon

Un alley-hoop de l’ex-Barça Delaney a Leday servint de banda a 1,2 segons per al final i 77-78, amb error defensiu colossal del Bayern inclòs, va servir perquè el Milà guanyés un partit en què va anar a remolc dels alemanys des del salt inicial. Una oportunitat única perduda pel Bayern.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)