Eurolliga

Aposta interna de Navarro

Organigrama. El nou mànager de la secció tindrà Mario del Campo com a assessor, Mario Fernández com a secretari tècnic i Sergi Alonso de coordinador del bàsquet de base

El Barça presentarà en breu el nou organigrama de la secció de bàsquet. El mànager Juan Carlos Navarro ha fet una aposta interna per reforçar els llocs clau de la nova estructura del club promocionant gent que ja era dins el club. El seu assessor serà Mario del Campo, fins ara tècnic de l’infantil A, amb el qual va guanyar la Minicopa, tècnic durant molts anys del bàsquet català i empresari d’èxit com a director general de Merchanservis. El secretari tècnic serà Mario Fernández, exjugador de la base del Barça, exdirector tècnic del Mollet i ex-sotsdirector del comitè tècnic de la Federació Catalana de Bàsquet, que ha estat els últims mesos la mà dreta de Navarro a la base. Com a coordinador del planter hi haurà Sergi Alonso, que estava com a tècnic al planter i abans del Barça havia estat en diferents clubs catalans.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)