NBA

Els TWolves de Rubio desaprofiten un avantatge d’onze punts en l’últim període

Han perdut contra els Kings per 128-125 en el segon partit en dos dies entre ells

Els TWolves de Ricky Rubio han desaprofitat un avantatge d’onze punts en el darrer període i han perdut per 128-125 contra els Sacramento Kings. El partit l’ha marcat la fluixa defensa dels dos equips. El base del Masnou ha anotat 11 punts, ha agafat 4 rebots i ha donat 6 assistències. En el segon enfrontament entre els dos conjunts en dos dies s’ha decidit en els darrers segons quan els Kings han fet un parcial de 6-0 que els ha situat a davant en el marcador a falta de 14 segons pel final. Ricky Rubio ha tret de banda després d’un temps mort per intentar buscar un triple i empatar, però la pilota l’ha desviat Damian Jones i no ha arribat a cap company.

La lluita pel lideratge en la Conferència Oest ha continuat una jornada més amb les victòries d’Utah Jazz, Phoenix Suns, Los Angeles Clippers i Denver Nuggets, aquests últims per només un punt (105-106) contra Portland Trail Blazers. En la Conferència Est els New York Knicks han ampliat la seva ratxa a vuit victòries consecutives en superar per 137-127 els Atlanta Hawks.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)