Eurolliga

La FIBA podria concedir a la FEB una tercera plaça per a l’Eurolliga

El València, campió de l’Eurocopa, pressiona davant la possibilitat que només la puguin jugar l’Uni i l’Avenida

La Lliga Femenina podria tenir la propera temporada tres equips a l’Eurolliga. Així ho afirma el director general del València, José Puentes. “Hem parlat amb la FIBA sobre aquesta possibilitat ja que la lliga espanyola torna a estar entre les millors. Estem pressionant perquè almenys hi reflexionin i ho faran. No ho demanen per nosaltres sinó per al bàsquet espanyol”.

La FEB té de moment dues places per a l’Eurolliga 2021/22 i l’únic equip que hi té un lloc garantit és l’Uni Girona, campió de la copa. L’altra plaça sortirà probablement entre el mateix València, campió de l’Eurocopa i que té encarrilat l’accés a la final de la lliga, i l’Avenida, subcampió de l’Eurolliga i favorit per conquerir el campionat espanyol. Teòricament el València té les de perdre si l’Avenida guanya la lliga perquè l’altra plaça seria per l’Uni encara que dissabte quedi eliminat en la tornada de les semifinals. Ha de remuntar nou punts del partit d’anada (64-73).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)