Eurolliga

L’Efes torna a humiliar el Real Madrid i es situa amb un 2-0 en els quarts l’Eurolliga

El conjunt turc s’ha imposat per 91-68 amb Micic (23 punts) i Larkin (21) brillant

L’Anadolu Efes ha tornat a humiliar al Real Madrid i després de la clara victòria per 91-68, s’ha situat amb un 2-0 en els quarts de final de l’Eurolliga. El conjunt turc va guanyar de 27 punts en el primer partit (90-63) i ara ho ha fet de 23, però a dos minuts del final ha tingut la seva màxima avantatge de 27 punts (87-60). Micic amb 23 punts i Larkin amb 21 han brillat per l’Efes i en elReal Madrid Thompkins ha anotat 17 punts.

El conjunt blanc ha intentat evitar que el conjunt turc es distancies en el marcador ràpidament, però no ha pogut i els locals ja han aconseguit en el primer quart 10 punts de marge (20-10) després d’un parcial de 10-1. En el segon període el conjunt blanc ha anivellat una mica el partit i l’Efes només ha aconseguit 12 punts d’avantatge (27-15) com a màxima diferència, amb els que finalment s’ha arribat al descans, 44-32.

En la segona meitat els turcs s’han distanciat de més de 20 punts després de tres triples consecutius, i sempre han mantingut com a mínim aquesta avantatge. El conjunt madrileny ha estat desencertat en atac, (4 de 25 triples) i no ha pogut fer res davant la superioritat rival.