Eurolliga

El Barça salva un 0-2 contra el Zenit en la pròrroga (81-78)

Hanga ha estat decisiu en el temps extra amb un triple i dues recuperacions clau

El Barça ha igualat la sèrie de quarts (1-1) després de superar el Zenit després d’una pròrroga (81-78). Ara els blaugrana hauran d’intentar esgarrapar una victòria de Sant Petersburg on hi haurà públic a les graderies. Pròxims dos partits: dimecres i divendres vinent (19 h).

El primer quart els de Xavi Pascual han tornat a dominar el ritme amb un gran Pangos fins a agafar sis punts de marge (13-19). Però l’entrada a pista de Davies, Smits i Oriola, tres jugadors intensos, ha neutralitzat els atacs russos, han dominat el rebot i han començat a córrer castigant al contracop. Un parcial de 12-2 (27-21) els ha donat avantatge que ha mantingut fins al descans (38-29).

En el tercer quart el Barça només ha estat capaç d’anotar quatre cistelles en joc i només 10 punts, una de les pitjors anotacions del Barça en un període aquest curs (48-48). El Zenit ha remuntat nou punts (34-25) quan semblava que els de Jasikevicius estaven intractables.

En l’últim quart el frec a frec ha estat absolut fins el punt d’arribar als darrers instants amb tot obert. Amb 66-66 Mirotic ha assumit la responsabilitat i ha fallat a 20 segons pel final. Pangos ha tingut la pilota de la victòria i en un tir des de tres metres puntejat ha errat. El matx ha anat a la pròrroga.

En el temps afegit el Zenit s’ha posat per davant fins que ha aparegut Hanga que amb un triple i una recuperació ha donat l’empenta definitiva. Amb 81-78 després de dos tirs lliures de Higgins el base del Zenit Pangos ha perdut la pilota per una nova acció de Hanga quan intentava el triple per forçar la segona pròrroga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)