Lliga femenina

Laia Palau: “No es pot guanyar sempre”

“La meva mare sempre em diu que no prengui decisions quan estic cansada perquè segur que m’equivoco” diu sobre el seu futur, que ha de meditar

Laia Palau (Barcelona, 1979) mantenia una conversa amb Xevi Soler (Catalunya Ràdio) a València després de l’eliminació de l’Spar Girona en la semifinal de la Lliga Femenina, en què feia un segon balanç al curs, després del que havia apuntat a Teledeporte en la primera intervenció just acabat el partit.

La base, que confessava que s’havia lesionat a l’esquena en l’entrenament previ al darrer partit, reconeixia que l’equip no havia competit al seu millor nivell: “L’equip ha competit però, com sempre, no és suficient.” “No es pot guanyar sempre i a menys que guanyis la lliga quan t’acomiades de la temporada és perquè has perdut. En el nostre món passa. És trist i segueixo pensant que l’equip hauria pogut aconseguir més coses, i no a nivell de títols sinó sent millors com a equip i això sí que em sap greu” argumentava sobre una temporada que qualificava de “convulsa”.

“No tornaré a jugar amb la Sonja ni amb la Chelsea. Hi ha moltes coses que no sabem què passarà i, realment, cada dia s’han d’aprofitar les coses perquè després no tornen” és la reflexió de la capitana de l’equip.

La filosofia

“Just després del partit no he estat capaç de veure la part positiva. Ens hem emportat un títol que pel club era important, ens hem classificat per uns quarts de l’Eurolliga que tampoc s’havia fet. Pel que hem fet pel club ha estat un bon any. I sent realistes tant Salamanca com València, per plantilla llarga i no tant en cinc per cinc, ens guanyen i estan per sobre nostre” diu Laia Palau sobre els rivals a qui només han pogut superar en la copa, i a partit únic aquest curs. La barcelonina apel·la al model de club de l’Uni: “Ve un altre estil d’equips, suposo que el Girona seguirà fidel a la seva filosofia però sabem que és la realitat i ens hi hem d’adaptar” sintetitza sobre com de positiu és tancar la temporada amb un títol i la classificació per a l’Eurolliga.

La pregunta del milió

“Em vaig reunir amb en Pere Puig la setmana passada. Deixeu-me descansar, ho he de fer i la meva mare sempre em diu que no prengui decisions quan estic cansada perquè segur que m’equivoco. Quan tingui el cap més net ja us ho diré” respon a la pregunta de si seguirà jugant una temporada més i, en cas que ho faci, a l’Uni.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)