Lliga femenina

Una prova d’estabilitat

Bàsquet. L’Spar Girona renova Giedre Labuckiene (1,92 m, 1990), el relleu a la posició de cinc de Julia Reisingerová, per a les dues temporades vinents i l’Uni ja té mig equip confirmat

Giedre Labuckiene (1,92 m, 1990) continuarà sent jugadora de l’Spar Girona la temporada que ve i la següent. L’Uni va fer oficial la renovació de la pivot lituana l’endemà d’anunciar que Frida Eldebrink es queda un any més a Fontajau. D’aquesta manera, el projecte per al curs 2021/22 ja disposa de Laia Flores –també amb dos anys signats–, l’escorta sueca, Júlia Soler, Julia Reisingerová i Labuckiene.

6,6 punts, 4,4 rebots i 8,6 de valoració en les competicions FEB i 8,6, 4 i 6,3 en la competició europea són els registres que ha acreditat la interior en el seu primer exercici a Girona, en què ha cobert la rotació de Julia Reisingerová en la posició de cinc. “En un equip és important mantenir peces que han funcionat i que poden formar part de la columna vertebral de l’equip l’any vinent. La Giedre ha demostrat una solvència sortint des de la banqueta. Té molta implicació en el club. Seguim fent passos per confeccionar la plantilla, amb peces que sabem que funcionaran”, destaca Pere Puig, el director esportiu del club, sobre la continuïtat d’una jugadora que no s’ha perdut cap partit aquest curs.

Labuckiene, amb el fill i el marit a Girona, s’assegura amb el contracte per a les dues temporades vinents l’estabilitat familiar. L’Uni, amb la renovació, disposa d’una jugadora contrastada que no decidirà partits –el seu sostre anotador (17) va ser en partits poc transcendents contra el Gran Canària i el Zamarat, a Fontajau– però sí que permetrà cobrir la rotació de la pivot titular i referent ofensiva de l’equip –Vasic reconeixia en l’entrevista a aquest diari que la txeca era sempre la primera opció en atac– a un preu que no compromet la confecció de la plantilla. Cayetano Pérez assenyalava aquesta setmana també a aquest mitjà que l’equip seria curt. L’Spar Girona ja té cinc peces i pretén renovar Laia Palau –la posició de base, com la de pivot, estaria coberta–; Araújo es perdria la primera meitat del curs encara que renovi. Quedarien les dues places d’extracomunitària –una alera pivot i una d’exterior– i una jugadora més com a molt. Seran, doncs, aquestes peces, que haurien de poder cobrir diferents posicions, les que marquin el nivell de la plantilla per a la temporada que ve.

5
jugadores
té l’Spar Girona confirmades per al 2021/22: Soler, Reisingerová, Flores, Eldebrink i Labuckiene
Patrocini

L’Avenida perd en la pròrroga el primer partit

El 64-67 en el primer partit de la final de la Lliga Femenina (al millor de tres) en la pròrroga deixa el València a un triomf del seu primer títol en el tercer curs a la categoria. El 2-11 taronja forçava la pròrroga i Raquel Carrera (19 punts i 24 de valoració) sentenciava les castellanes amb el 64-67 amb addicional assistida per Ouviña. L’Avenida, finalista de l’Eurolliga, pot quedar fora de la màxima competició i amb la supercopa a Bilbao com a únic títol si diumenge (12.30 h) a València encaixa la cinquena derrota del curs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)