Eurolliga

El Madrid força el cinquè partit contra l’Efes a l’Eurolliga (82-76)

Els blancs tornen a aixecar un marcador advers en el darrer quart amb un parcial demolidor (25-10)

El Madrid no perd l’esperança de jugar la final a 4 de l’Eurolliga a Colònia i ha tornat a protagonitzar aquesta nit una remuntada de mèrit (82-76), com ja van fer dimecres, per derrotar l’Efes i forçar el cinquè partit, que es jugarà a la pista de l’equip turc. El vencedor de l’eliminatòria jugarà a Alemanya contra el CSKA de Moscou, ja classificat.

Un parcial demolidor de 25-10 en els darrers 10 minuts ha deixat l’Efes, que durant molta estona ha manat per sobre dels deu punts, sense resposta. Els blancs, a més, tampoc han comptat amb el seu jugador més determinant, Tavares. El seu relleu sota els cèrcols l’ha agafat el jove Usman Garuba, que s’ha graduat a l’Eurolliga amb una actuació memorable: 24 punts, 12 rebots i 30 de valoració en 33 minuts.