Lliga femenina

Kennedy Burke, el segon fitxatge de l’Spar Girona 21/22

És la màxima anotadora de la Sèrie A1 i ha acreditat aquest curs 21,6 punts, 11,6 rebots, 1,6 assistències i 27 de valoració al Sassari

  • Kennedy Burke (1,85 m, 1997).
  • VÍDEO: .

Kennedy Burke (1,85 m, 1997) serà jugadora de l’Spar Girona el curs 2021/22, segons explica el president de l’Uni Cayetano Pérez al Tot Rodó de Televisió de Girona. L’alera ha jugat aquest curs al Sassari de la Sèrie A1 d’Itàlia –màxima anotadora de la competició– i ha acreditat 21,6 punts (51% de dos, 27,4 en triples i 81,5 en lliures) en 37,8 minuts de mitjana. 11,6 rebots, 1,6 assistències i 27 de valoració.

Burke serà la jugadora que aporti punts i força física a l’equip, en la posició de quatre en què ha jugat aquesta darrera tempoada a Europa. La californiana, que en la darrera edició de la WNBA va jugar 22 partits amb les Indiana Fever (7 punts i 2 rebots), jugarà aquest estiu amb les Seattle Storm i no s’incorporarà a l’equip gironí fins a l’octubre.

L’alera té en el joc d’u contra u, molt vertical, el seu punt fort i també capacitat per al rebot. La temporada passada en la seva primera experiència a Europa, amb el Kayseri, duia més de 21 punts i 10 rebots en la lliga turca i, en l’Eurocopa, 18 i 8.

Burke és el segon fitxatge de l’Uni per al curs que ve, després del de Laia Flores que ja va debutar amb l’equip en la semifinal de la lliga per la lesió de llarga durada de María Araújo. L’equip, que Cayetano Pérez va dir que tindria una plantilla curta, té Flores, Eldebrink, Soler, Burke, Reisingerová i Labuckiene confirmades.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)