ACB

El Barça pateix però no falla contra l’Obradoiro (76-70)

Els de Jasikevicius han dominat de 16 punts (53-37) però els gallecs han tingut les seves opcions (62-60)

El Barça, sense Davies, Higgins i Sergi Martínez, ha complert només 48 hores de la batalla contra el Zenit i ha superat a l’Obradoiro (76-70) en partit que s’havia d’haver jugat en la jornada 34. El matx semblava sentenciat al tercer quart amb 16 punts d’avantatge pel Barça però ha reaccionat l’Obradoiro per posar emoció (62-60). Però Westermann, més fresc perquè no va jugar a l’Eurolliga, ha sentenciat des de la línia del triple sent el màxim anotador del matx (14 punts).

Després d’un primer quart igualat els de Jasikevicius han fet un pas més en defensa i ha endossat un parcial de 12-0 als gallecs (del 15-17 al 27-17). Els blaugrana han dominat a partir de llavors amb tranquil·litat amb Pau Gasol a un gran nivell (8 punts) i també de Smits (7) aprofitant la baixa del gegant de l’Obradoiro Birutis. Els de Moncho Fernández però han continuat creient en ell mateix i s’ha mantingut dins el matx (36-28 al descans).

En el tercer període l’espectacle l’ha signat l’argentí Leandro Bolmaro amb sis punts, 2 rebots i 2 assistències per donar el ritme necessari als de Jasikevicius. Juntament amb Mirotic han llançat la diferència fins els 16 punts (53-37). Al darrer quart els gallecs, liderats per Enoch (17 punts i 7 rebots), han remuntat i s’ha arribat a un moment clau a cinc minuts pel final. Amb 62-60 l’Obradoiro ha fallat sis triples seguits . En canvi el Barça ha demostrat tenir més talent i Abrines amb dos triples seguits ha sentenciat (71-62)).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)