ACB

El Barça sotmet el Betis amb un 2-30 al segon quart (58-109)

Els blaugrana guanyen el tercer partit de la setmana, resolt a la mitja part (25-54)

El Barça tanca la setmana en què s’ha classificat per a la final a quatre després de set anys amb el tercer triomf en tres partits, a Sevilla contra el Betis. Els conjunt andalús ha aguantat el primer quart a remolc (21-21) i ha encaixat un 2-30 al segon que deixava el partit resolt abans del descans (25-54).

Abrines amb 20 punts (4 triples) ha liderat l’anotació dels blaugrana (17/29 triples) mentre Jerome Jordan era el màxim anotador local amb 16.

De principi a fi

Àlex Abrines de 6,75 m ha obert el marcador al minut 2 i en el 3 signava el 0-6. El tercer el fallava i Davis al’ofensiu engreixava el parcial d’inici en tres minuts (0-8). Joan Plaza ha aturat el partit a 3:52 amb 8-17 abans que Mirotic establís la barrera psicològica amb l’1/2 de 4,6 m. El 5-0 local obligava Saras a recórrer al temps i el tercer triple d’Abrines (11 punts al primer quart) suposava el 15-21 en ple intercanvi que tancava Campbell de tres a l’últim segon del primer quart (21-21).

El Barça ha tornat a prémer l’accelerador amb un 2-20 amb el tir lliure de la tècnica a Joan Plaza, al servei de la qual Claver feia el 23-44 des d’una cantonada. Jerome Randle a 28 segons per la mitja part feia el 25-51 i Claver amb el seu segon triple tancava el 4-33 (25-54) a tres segons.

Mirotic per partida doble (31-59 i 33-62), Calathes (37-68) i Abrines (39-71) mantenien l’intercanvi en un tercer quart de tràmit en què Jasikevicius feia canvis de quatre en quatre deixant Gasol a la pista (39-73 i 41-75). Ja al darrer quart, Kuric amb el seu tercer triple en tres intents establia la màxima (48-84) a més de 7 minuts per acabar. Bolmaro també ha anotat de lluny (48-87 i 51-94) i ha fet el 56-100 dos minuts i mig després d’ofensiu. Oriola ha fet el 56-107 de triple lateral que superava els 50 de marge.