ACB

La Penya vol ser de ‘play-off’, ara

Bàsquet. Si supera el Baskonia (18.30 h), en un partit ajornat pels sis casos de Covid-19 en el conjunt basc, hi certificarà l’accés matemàtic

El Joventut visita aquesta tarda el Baskonia (18.30 h), que fa tres setmanes que no juga pel brot de coronavirus que va afectar sis jugadors de l’equip de Dusko Ivanovic. El partit correspon a la jornada 36 i els verd-i-negres (18-15 de balanç), sense Arturs Zagars, Demetrius Jackson ni Xabi López-Arostegui, poden certificar matemàticament el seu accés al play-off si guanyen.

El lituà Tadas Sedekerskis és l’únic cas positiu que ha transcendit i que jugarà en el Baskonia, que aspira a ser tercer o quart amb 22-9, i en què debuta l’andorrà Quino Colom per cobrir la baixa de Luca Vildoza.

“No sabem ni quins jugadors tindran, ni com sortiran de l’aturada de la Covid-19”, reconeix Carles Duran, que destaca el nivell físic i la polivalència de jugadors com Achille Pollonara, Alec Peters i Rokas Giedraitis. “Tenim confiança, sabem que són un equip molt intens, però realment no tenen una rotació gaire llarga”, diu Pau Ribas.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)