ACB

Baxi serà el patrocinador del Manresa tres anys més

Se sumaran a les tres temporades que ja porten de lligam ambdues parts

Baxi seguirà sent el principal sponsor del Bàsquet Manresa les properes 3 temporades. D’aquesta manera, la marca de climatització es convertiria en un patrocinador històric després de 6 anys donant nom a l’equip. La renovació de l’acord de patrocini s’ha presentat aquest migdia al Nou Congost amb el CEO de Baxi, Jordi Mestres, i el President del Bàsquet Manresa, Josep Sáez, el tècnic Pedro Martínez i el capità Guillem Jou.

Baxi va arribar al patrocini del Bàsquet Manresa l’estiu del 2018, amb l’equip ascendit des de la Lliga LEB. Des de llavors, el Baxi Manresa ha aconseguit classificar-se per als play-off i tornar el club a la competició europea més de 20 anys després. Baxi és una companyia líder i referent en solucions de climatització, és una empresa integrada dins el grup BDR Thermea, amb presència i fàbriques a Europa. A Espanya i Portugal, Baxi compta amb 1.150 col·laboradors i amb un volum de negoci de 220 milions d’euros, incloent tota la xarxa de Servei Tècnic Oficial vinculada a la marca. Disposa d’una planta de producció d’equips d’energia solar a Castellbisbal (Barcelona), seus corporatives a Madrid, Barcelona i Lisboa, instal·lacions logístiques a La Pobla de Claramunt (Barcelona) i quatre centres de formació a Madrid, Barcelona, Oviedo i Leiria (Portugal).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)