Lliga femenina

L’Spar Girona fa oficial la renovació de Laia Palau

La base barcelonina (1979) complirà el seu quart curs a l’Uni

Laia Palau (Barcelona, 1979) seguirà una temporada més a l’Spar Girona segons acaba de fer oficial l’Uni i avançava L’Esportiu aquesta setmana. La notícia es donava per feta des que la capitana de l’equip es plantejava, a l’hivern, seguir en actiu un cop acabessin els Jocs. I aquest divendres era la data límit que s’havia marcat el club perquè la base barcelonina s’incorpora demà a la concentració de la selecció espanyola, de la qual també n’és capitana, per preparar l’Europeu a València i la cita olímpica a Tòquio.

Laia Palau va signar el seu primer contracte amb el club gironí el 2018, per un any amb opció a un altre que feia efectiva minuts després que Rosó Buch alcés el trofeu de la lliga el 5 de maig del 2019. la temporada 2019/20 amb l’esclat de la pandèmia, la cancel·lació de les competicions i l’ajornament dels Jocs l’esquerrana no dubtava en seguir una temporada més i, ara, allargarà la seva carrera amb el quart curs a l’Uni.

Preparada

“No estava preparada per deixar de jugar i abandonar aquest projecte de l’Uni Girona. Tot i ser un any complicat, tinc moltes ganes de gaudir d’un any amb públic i de certa normalitat. L’opció més intel·ligent era continuar” diu Palau en declaracions als mitjans del club. “És un privilegi comptar un any més amb la Laia al nostre equip, per tot el que aporta. No tan sols com a jugadora sinó com a persona” es felicita el president de l’Uni Cayetano Pérez.

Amb l’anunci de la continuïtat de Palau, l’Spar Girona ja té confirmades la parella de bases per al curs que ve –Laia Flores va signar per dos anys i ja va poder debutar en la semifinal de la lliga–, Frida Eldebrink i el segon fitxatge, Kennedy Burke –l’escorta i l’alera titulars–, les dues pivots altes, Julia Reisingerová i Giedre Labuckiene, i Júlia Soler.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)