ACB

Pep Busquets tanca la seva etapa al Bàsquet Girona

L’aler de Granollers ha jugat cedit pel Joventut de Badalona

Pep Busquets (2,01 m, 1999) deixa de formar part del Bàsquet Girona un cop acabat el primer curs de l’equip de Marc Gasol a la LEB Or. L’aler de Granollers ha jugat com a cedit pel Joventut de Badalona i ha estat un dels jugadors que no s’ha perdut cap partit en tota la temporada juntament amb Cosialls, Logan, Rozitis i Sàbat.

L’aler ha acreditat 11,7 punts (40 % en triples), 3 rebots i 9 de valoració en més de 25 minuts de mitjana per partit. Busquets ha estat l’únic jugador del Girona que començava el curs com a cedit que l’ha completat, perquè Dani Garcia i Aleix Font van ser recuperats pels seus respectius clubs, també de l’ACB, Manresa i Saragossa.

“Molt content i agraït al Bàsquet Girona per haver-me donat l’oportunitat, crec que les dues part l’hem aprofitat molt” és el balanç que fa a nivell individual Pep Busquets del seu pas pel Girona. “Col·lectivament ha estat una temporada molt difícil, amb molts alts i baixos: jugadors que han marxat, jugadors que venien nous, setmanes aturats... Però hem aconseguit l’objectiu de la permanència” hi afegeix.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)