Lliga femenina

La Lliga Femenina 2021/22 començarà el 25 de setembre

La Supercopa, el primer títol FEB en joc amb l’Spar Girona com a participant, els dies 18 i 19 de setembre

La Lliga Femenina 2021/22 començarà el 25 de setembre, segons ha aprovat l’Assemblea General Ordinària de la FEB, en què s’han aprovat es dates de les competicions que organitza la federació espanyola entre les quals hi ha la LF Challenge, que comptarà amb 16 equips entre la màxima categoria i la LF2.

La Lliga Femenina comença el primer cap de setmana de la tardor, el del 25 de setembre, després que s’hagi disputat el primer títol FEB del curs, la Supercopa, amb quatre equips entre els quals l’Spar Girona com a campió de copa. El torneig amb els vuit millors de la primera volta en què l’Uni defensarà el títol es torna a fer a València, però a finals de març enlloc de l’inici com en els darrers anys (24-27). La lliga regular s’acaba el 17 d’abril i els play-off tornen a tenir els quarts (21 i 24 d’abril) i les semifinals (28 abril i 1 de maig) a doble partit i, la final, al millor de tres el 5 i 8 de maig i, si cal, el 12.

La LEB Or, en la què de moment el Bàsquet Girona és l’únic representant del bàsquet català, torna a tenir 19 equips i el mateix format amb dos grups i dues fases. La lliga comença el 8 d’octubre.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)