Lliga femenina

Julbe, un ganxó més

Bàsquet. L’entrenador de l’Spar Girona serà també el director tècnic del club de Sant Feliu de Guíxols, on té la residència des de fa tres anys

L’entrenador de l’Spar Girona, Alfred Julbe, serà també el director tècnic del Club Bàsquet Sant Feliu. Una col·laboració presentada al Pavelló Municipal de La Corxera i que s’explica perquè el tècnic resideix al municipi ganxó des de fa tres anys.

Julbe explica que les converses amb el president del club, Jordi Pujol, són anteriors a la seva incorporació a l’Uni, la tardor passada. “Sempre vaig pensar que els últims anys de la meva vida tornaria a Badalona, però de moment tot indica que serà a Sant Feliu de Guíxols, amb molt de gust i per molts motius” argumenta. I prioritza “ajudar sobretot els equips sub-16 i mantenir un contacte setmanal amb els entrenadors”. “Es tracta de tenir uns equips complets i ben organitzats”, afirma.

L’alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Carles Motas, ha agraït a Julbe la col·laboració: “No només que hagi fet el pas de ser ciutadà de Sant Feliu, sinó que a més s’impliqui a la població.”“Estem realment contents de poder comptar amb Julbe” apunta el president del club, que recorda que seran la seu del Circuit de la Federació Catalana 3x3.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)