Lliga femenina

Paula Strautmane, el primer fitxatge del Cadí La Seu 2021/22

La internacional Letona (1,85 m, 1997) ve del Peac PECS hongarès i va jugar l’Eurolliga amb el TTT Riga

Paula Strautmane (1,85 m, 1997) és la primera incorporació del Cadí La Seu per al curs que ve. Es tracta d’una alera internacional amb Letònia des del 2017 i que aquesta temporada passada l’ha jugat al Peac PECS hongarès. Fa dos anys va disputar l’Eurolliga amb el TTT Riga, club amb qui va tornar a Europa després de completar els quatre anys a la NCAA amb el Quinnipiac Bobcats.

Bernat Canut en destaca el seu tir exterior i la defineix com una jugadora versàtil i que aportarà consistència i grandària defensiva al darrere. ElCadí ja compta ja amb quatre jugadores confirmades perquè Laura Peña, Irati Etxarri i Ariadna Pujol segueixen del curs passat.

Nous destins

Geo Bahí jugarà la temporada que ve a Lugo, amb l’Ensino de Miguel Ángel Ortega, amb qui el Sedis va arribar per primer cop a la semifinal de la Lliga Femenina. Aquests darrers dies també s’ha fet oficial la incorporació de la base Yurena Díaz al Guipúscoa i de la pivot Serena-Lynn Geldof al Promete.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)