ACB

Que l’espectacle no s’aturi a Tenerife

Bàsquet. ACB. El Barça vol el bitllet per a la final per la via ràpida en un segon assalt on es preveu que els de Vidorreta intentin reivindicar-se

El Barça va aterrar ahir al migdia a Tenerife i es va entrenar a la tarda a l’escenari del matx, el Fernando Martín, on avui, amb mil espectadors a les graderies, (21.15 h Movistar) intentarà certificar la seva classificació per a la final. Els blaugrana hi arriben després de la injecció de confiança total pel nivell de joc que ha exhibit en els dos últims partits contra la Penya i sobretot contra el Tenerife, al qual van treure de la pista. Els precedents ho diuen absolutament tot: 3 partits i 3 victòries blaugrana.

Txus Vidorreta va posar molt d’èmfasi a dir que cada partit és una història diferent, però el Barça ha aconseguit tapar les seves dues principals fonts d’anotació i de perill, que són Huertas i Shermadini. Els canaris hauran de trobar altres peces que facin un pas endavant si volen competir. Claver podria tornar a entrar en la convocatòria per Westermann perquè Calathes està bé.

Un Barça de rècord

El bany del Barça en el tercer període ha fet que els de Jasikevicius siguin ara mateix els grans favorits al títol. Els 40 punts anotats en el tercer quart van superar els 39 que havien fet a l’Andorra el curs 2016/17 i els 112 punts van ser l’anotació més alta en un play-off sense pròrroga des de feia 20 anys. El rècord el tenia el mateix Barça contra el Valladolid el 2001.

LA DADA

quart
més anotador va tenir el Barça amb els 40 punts en el tercer quart. Abans 43 del Tenerife al Múrcia (2021), 42 del Menorca al Valladolid (2008) i 41 del Baskonia al Girona (2008) i de l’Estu al Càceres (2002).
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)