ACB

El Barça abusa d’un Madrid que perd els papers (75-89), i dimarts podria ser campió

Els blaugrana han fet un tercer quart espectacular amb un 0-17 decisiu (del 41-33 al 41-50)

El Barça ha assaltat el Wizink Center de Madrid (75-89) i dimarts podria celebrar el títol ACB a casa si guanya al Palau Blaugrana el segon partit de la final. Els blaugrana han fet un tercer quart impressionant amb un parcial de 3-21 per enfonsar la resistència d’un Madrid desactivat (44-54). A partir de llavors, festival blaugrana.

La sortida del Barça ha estat tova rebent un 7-0 i provocant el temps mort de Jasikevicius ja a minut 2. Els blancs han eixamplat la renda fins a un 9-0 que ha tallat Calathes amb un triple (9-3). A partir d’aquí s’ha mantingut la diferència fins que ha despertat Llull (20-12). Abans del descans Higgins, amb un triple, ha donat vida amb un Mirotic descentrat un dia més (20-15). Un altre triple de Llull ha obert el segon quart (23-15) moment en què Laso ha donat el primer descans a Tavares. I el Barça ho ha aprofitat per retallar la diferència amb un Pau Gasol dominador sense el de Cap Verd a pista (23-19). L’entrada en escena de Kuric ha revolucionat el matx amb dos triples seguits (32-32) aprofitant que Alocén i Llull estaven carregats de faltes i Abalde jugant de director de joc. El Madrid ha perdut set pilotes i el millor ha estat el resultat després d’un primer temps irregular (36-33).

La sortida blanca ha fet por (44-37) però els de Jasikevicius han augmentat el seu nivell defensiu per anul·lar totalment el Madrid i endossar-li un 0-17 (44-54) amb un Higgins intractable (21 punts). A partir d’aquí els blaugrana ja han tingut el partit sempre controlat abusant d’un Madrid sense capacitat de reacció i arribant a dominar de 18 punts (56-74). Llull ha tingut problemes físics i és dubte per dimarts

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)