Lliga femenina

L’Spar Girona posa en marxa ‘Empresa Unika’

Presència derectius, empresaris, membres del club, jugadores i el tècnic Julbe en el llançament

L’Spar Girona, amb la col·laboració d’un consell assessor extern format per voluntaris i patrocinadors del club, ha presentat al Restaurant Can Xiquet la marca “Empresa Unika” amb la presència de directius, representants d’empreses, membres del club i les jugadores Laia Palau, María Araújo i Júlia Soler: Un esdeveniment que busca cercar la implicació i la relació activa d’empreses del territori gironí al projecte de l’Uni Girona.

Durant la jornada, els organitzadors han donat a conèixer a les empreses presents tant el projecte com l’estructura del club i els seus valors, així com la projecció que s’està fent de l’esport femení, en concret del bàsquet i la visibilitat del territori gironí a nivell europeu. Així mateix, s’ha transmès els beneficis d’implicar les empreses al projecte i s’ha fet èmfasi en la importància de col·laborar en una entitat femenina que genera emocions, un sentiment de pertinença proper, familiar i amb grans aspiracions esportives.

“Tenim aquesta voluntat de fer millor les coses. Les jugadores han de sentir el recolzament professional i emocional. Això és una oportunitat per a tothom. Estem millorant la societat i l’UNI és un exemple proper de les possibilitats de tenir a Girona el Club esportiu femení amb més compromís i vinculació del territori”, destaca la capitana de l’Spar Girona Laia Palau.

“Pel club és important fer aquests actes i convidar als empresaris de la zona per explicar de ben a prop que és el club i demanar, si és possible, que ens ajudin una mica. Amb cada granet de sorra acabem aconseguint els objectius del club. L’Uni Girona no està fet d’un sol patrocinador, sinó de moltes empreses que ens ajuden”, ha afegit la vicepresidenta Noemí Jordana.

Les dues jornades de presentació de la marca Empresa Unika han estat un èxit de participació amb més de 80 empreses presents, fet que demostra l’interès que desperta l’Uni Girona i l’esport femení en comarques gironines.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)